Allt du behöver till kalaset

Det är bara fantasin som sätter gränser för hur du dekorerar till ett kalas eller en fest. Klicka här för produkter till din tillställning. Du kommer inte bli besviken. Det finns något för dig oavsett om du ska dekorera till barnkalaset, bröllopet, en babyshower eller fira en högtid. En röd tråd gör det hela lite festligare. Du får garanterat pluspoäng för att ha satsat på dekoration och pynt.

Följ ett tema med dekorationen

Imponera på ditt barn genom att lägga lite extra tid på planeringen. Om du har tänkt igenom fika och dekoration samt lekar och aktiviteter är du hemma. En tårta med något roligt utseende rekommenderas. Varför inte göra en i samma tema som kalaset, alternativt ditt barns favoritkaraktär? Ett tips är att fixa fina inbjudningskort till gästerna. Snåla inte med ballonger, färgglatt pynt och godis. Små godispåsar du gjort hemma är något som brukar uppskattas. Då samlar du extrapoäng.

Inga idéer är för dumma, ju galnare desto bättre. Då är chansen större att barnen får med sig härliga minnen. Genom att tänka utanför boxen kommer de säkerligen ihåg kalaset långt senare. I slutändan är det viktigast att barnen har roligt. Med det sagt, din tid och ditt engagemang är betydelsefullt. Vem vill inte bli ihågkommen som den bästa festfixaren?