Skydda din telefon med ett skal

Telefoner kostar alltmer och priset lär inte sjunka inom framtiden. Därför är det viktigt att skydda även den investeringen. Med ett skal för telefonen kan du vara säkrare på att din telefon tål mer. Hitta något som passar, det finns olika färger och former så att du kan hitta något för dig.

Hur du kan skydda telefonen

Plötsligt är olyckan framme och telefonen ligger på golvet i många bitar. Eller kanske skärmen sprack och du inte har någon nytta av den mer. Det finns många knep för dig att skydda din telefon. Är du en person som går runt med telefonen i fickan. Det rekommenderas inte, ha den istället i väskan eller eventuellt i en ficka med dragkedja.

Att telefonen faller ur fickan händer nämligen alltför ofta. Har du ett hållbart skal klarar din telefon mer om den mot förmodan skulle falla i backen.

Undvik också sand och vatten i telefonen. Det känns kanske som ett självklart råd, men tänk på det när du befinner dig på stranden.

Något som också gör att olyckor sker är att du går runt medan du skriver. Även det ökar givetvis risken ännu mer att du råkar tappa telefonen.