Att uppleva något speciellt och annorlunda

Har man ett intresse av något slag så är det att kul att uppleva något speciellt och annorlunda inom sitt intresse, den grå vardagens lunk får vi nog av och vi behöver få upplevelse med jämna mellanrum så att vi uppskattar dagar då det kanske inte händer så mycket.

Har man ett intresse av musikaler och konserter av olika slag så finns det många möjligheter att få uppleva detta, kanske inte bara hemmavid utan att man verkligen bestämmer sig för en resa till New York eller London för att späda på upplevelsen ytterligare. Visst det finns många bra ställen att uppleva musikaler och konserter här hemma i Sverige, men att få uppleva det på klassiska konsert arenor eller musikalscener utomlands toppar det mesta.

Väljer man att resa till exempelvis London eller New York så breddas utbudet rätt så rejält, vad sägs om ena dagen se Phantom of The Opera på Her Majesty’s Theatre i London och andra dagen uppleva Adele på Wembley Stadium. Det kan bli en svårslagen resa och något som du kommer att komma ihåg för resten av ditt liv. Om du väljer att åka till London eller New York så finns det massor av annat att uppleva så se till att du har dagar att spendera med shopping och rundturer för att få uppleva så mycket som möjligt under den tid du är i någon av städerna.