Laga din Google Pixel telefon själv

Google Pixel-telefoner är kända för sin höga kvalitet och prestanda. Men som med alla elektroniska enheter, kan det ibland uppstå problem. Medan det kan vara lätt att lämna in telefonen för reparation, kan det vara dyrt och tar tid. Ett alternativ är att laga den själv.

I den här artikeln kommer vi att visa dig steg-för-steg hur du löser vanliga problem med Google Pixel-telefoner.

Lösa problem med skärmen

Ett vanligt problem med smartphones är att den kan få en spricka på skärmen eller att den är trasig. För att lösa det här problemet behöver du bara byta ut skärmen. Du behöver skruvmejslar och öppningsverktyg och även en ny skärm för din specifika modell som du kan handla på nätet. Först skruvar du av baksidan av telefonen med skruvmejsel. Sedan använd öppningsverktyget för att ta bort den gamla skärmen. Sist skruva på den nya skärmen och sätt tillbaka baksidan av telefonen.

Fixa problem med batteriet

Ett annat vanligt problem med smartphones är dålig batteritid. Det kan då vara nödvändigt att byta ut batteriet. Till det behöver du skruvmejslar och ett nytt batteri. Börja med att skruva av baksidan av telefonen med skruvmejseln. Ta ut det gamla batteriet och ersätt det med det nya. Sätt sedan tillbaka baksidan av telefonen.