Mobilen vår nya nöjesmaskin

Idag så använder vi oss av vår mobil till mycket mer än att bara ringa på den. Kanske till och med så att ringa med telefonen är det minsta vi gör. Mobilen är vår nya nöjesmaskin där vi tittar på film, lyssna på musik, spelar spel och umgås med våra vänner i sociala medier.

Dagligen så använder vi oss av våra smarta telefoner och det gäller att vi skyddar dom från repor stötar så de inte skadas och går sönder. Har man precis köpt en sprillans nya iPhone 7 så vill man att den ska se ny ut så länge det bara går. Det finns massor av varianter på skal som skyddar telefonerna så att de håller längre. Vilka möjligheter har vi med våra smarta telefoner idag? Som vi skrev i ingressen av denna artikel så finns det mycket som man kan nyttja sin telefon till, här så skriver lite mer utförande om vad man kan använda sin telefon till.

Se på film

Möjligheterna till att streama film i våra mobiler är idag inga som helst konstigheter. Det finns ett antal stora sajter som förser oss med film och TV serier. Netflix kanske de flesta känner till men vi har också HBO Nordic, Cmore och Viaplay bland annat som för 99:- i månaden kan kolla på hur mycket film och serier som helst. Lyssna på musik De senaste åren så har vi verkligen kunna börja streama musik via våra mobiltelefoner. Mycket tack vare Spotify som idag är ledande i just streaming av musik. Men också får att bandbredden har blivit betydligt bättre för mobiltelefoner och Internetuppkoppling blir allt vanligare. Vi kan komma åt fria accesspunkter runt om i våra städer och det finns oftast ett fungerande 4G nät att kunna surfa på.